Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Joi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Iulie 2022
Vizualizari: 692
Comentează add

Joi și-a retras militarii de pe insulă. Rusia a atacat ieri și două regiuni din sudul Ucrainei, de la Marea Neagră. În regiunea Odesa cel puțin 21 de oameni au murit.

Rusia a bombardat aseară Insula Șerpilor, din Marea Neagră

radiojurnal

Foto: google maps

Rusia a bombardat aseară Insula Șerpilor, din Marea Neagră, după ce joi și-a retras militarii de acolo, ”în semn de bunăvoință”. Agențiile de presă ucrainene îl citează pe șeful armatei Ucrainei, care a declarat că Rusia a folosit bombe cu fosfor.

Rusia a atacat ieri, cu rachete, două regiuni din sudul Ucrainei, de la Marea Neagră. În regiunea Odesa cel puțin 21 de oameni au murit, între care un copil de 12 ani, după ce rachetele rusești au lovit un bloc de locuințe și un sanatoriu pentru copii, care aparține Republicii Moldova, determinându-l pe președintele Volodimir Zelenski, să acuze Rusia de terorism.

Între timp în estul țării forțele ruse au continuat să atace orașul Lisichansk, singurul oraș din regiunea Lugansk, rămas sub control ucrainean. Militarii ruși susțin că au reușit să captureze o rafinărie, însă partea ucraineană nu a confirmat. 


Etichete bombardamentinsula șerpilormarea neagră

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live