Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandru Beleavski

25 Septembrie 2020
Vizualizari: 207
Comentează add

Rusia a atins un nivel de îmbolnăviri cu COVID-19 la fel de ridicat ca în luna iunie.

Rusia a atins nivelul din iunie #covid

alexandru-beleavski

Foto: Arhivă.

Bilanţul global al pandemiei de coronavirus a depăşit 32,2 milioane de infectări şi 983.000 de decese, potrivit Universităţii de medicină Johns Hopkins.

Statele Unite rămân ţara cea mai afectată, cu aproape 7 milioane de cazuri confirmate şi peste 202.00 de morţi.

În Asia, coronavirusul se răspândeşte cel mai rapid în India, unde au fost confirmate 5,8 milioane de cazuri şi s-au înregistrat 92.000 de decese.

Situaţia continuă să se agraveze şi în Europa, unde Polonia şi Slovacia au anunţat numere record de îmbolnăviri pentru ultimul interval de 24 de ore.

Şi Rusia, a patra cea mai afectată ţară din lume ca număr de cazuri, a atins astăzi un nivel de îmbolnăviri la fel de ridicat ca în luna iunie, după cum transmite corespondentul RRA, Alexandr Beleavschi.

Reporter: În Rusia s-au înregistrat astăzi 7.212 cazuri de coronavirus, cel mai mare număr din 24 iunie, depășind 7000 pentru prima dată în ultimele două luni și jumătate. Cifra totală de la începutul epidemiei a depășit 1.136.000. Cele mai multe cazuri s-au înregistrat astăzi la Moscova - 1.560, față de 1.050 ieri. Numărul total al deceselor a crescut cu 108, la 20.056. S-au vindecat 4.317 bolnavi, în total 954.000, numărul bolnavilor actuali fiind 182.000. Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a recomandat persoanelor de peste 65 de ani și bolnavilor cronici să nu iasă din casă decât dacă este strict necesar sau pentru plimbări şi exerciții fizice în aer liber, să treacă la munca de la distanță sau să își ia concediu și să lase cumpărăturile şi plățile în sarcina rudelor mai tinere. În cazul în care merg la magazin sau alte locuri publice, măștile și mănușile sunt obligatorii. Primarul capitalei ruse a recomandat tuturor instituțiilor și întreprinderilor să trimită cât mai mulți angajați în telemuncă și să asigure la locurile de muncă respectarea tuturor normelor epidemiologice.


Etichete (ii)moscovarusiacovid

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live