Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIO NOCTURNA (continuare) Duminică, 02 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Cîrnu

18 Iunie 2015
Vizualizari: 1847
Comentează add

Victoria, dar mai ales prestația din teren, oferă României prima șansă în finala cu Argentina Jaguars, programată duminică pe stadionul ”Arcul de Triumf” din capitală.

Rugby: Recitalul stejarilor, România-Namibia 43-3

catalin-cirnu

România-Namibia. Foto: FRR.

România a învins cu 43-3 (17-3) Namibia, în cel de-al doilea meci al turneului World Rugby Nations Cup de la București. Ambele formații sunt calificate la turneul final al Cupei Mondiale din toamna acestui an, din Anglia.

”Stejarii” au practicat un rugby complet de-a lungul celor 80 de minute, fără sincope și momente de slăbiciune, iar cei 2.500 de spectatori au aplaudat acțiunile concretizate cu 7 eseuri, un record pentru rezultatele echipei naționale, în ultimii ani.

Ritmul impus de ”stejari” și forța înaintării noastre au spulberat apărarea namibienilor incapabilă să opună rezistență.

”Vulturii africani de pește” au rămas doar cu trei puncte pe tabelă, grație unei lovituri de pedeapsă transformate chiar în debutul meciului.

Victoria, dar mai ales prestația din teren, oferă României prima șansă în finala cu Argentina Jaguars, programată duminică de la ora 20, pe stadionul ”Arcul de Triumf” din capitală.

Sudamericanii au bifat al doilea succes, 15-6 cu Spania, dar impresia lăsată (poate în mod voit) a fost ștearsă în raport cu primul joc în care depășiseră Namibia.

Foto: România - Namibia. Sursa: FRR.


Etichete exclusiv onlineRugbyRomaniaNamibiastejariWorld Rugby Nations CupCupa MondialaAngliaArgentina jaguarsStadionul Arcul de Triumf

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live