Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... Sâmbătă, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Iulie 2017
Vizualizari: 1114
Comentează add

Măsura a fost luată după atacul terorist din dimineaţa zilei, soldat cu doi poliţişti ucişi şi cu un al treilea rănit. Atacatorii au fugit spre moschei dar au fost nautralizaţi.

Rugăciunile în moscheele de pe Muntele Templului din Ierusalim oprite ieri

radiojurnal

  תיעוד משניות הירי במחבל foto:ynet.co.il    

În zona oraşului vechi al Ierusalimului sunt în vigoare măsuri drastice de securitate cu restricţii de circulaţie şi de acces pe locurile sfinte musulmane.

După incidentul de dimineaţă cu arme de foc pe Esplanada Moscheelor a fost oprit accesul fidelilor musulmani, o măsură temporară care are ca scop evitarea escaladării situaţiei, după cum relatează corespondentul nostru Dragoş Ciocîrlan.

Dragoş Ciocîrlan: Doi poliţişti au fost ucişi şi un al treilea este rănit într-un atac terorist care a avut loc dimineaţă, la Poarta Leilor din oraşul vechi al Ierusalimului. Atacatorii au folosit puşti artizanale. Poliţia a publicat imaginile camerelor de supraveghere. Atacatorii au încercat să fugă spre moschei pentru a se ascunde, dar au fost neutralizaţi de forţele de securitate. Ei au fost identificaţi ca fiind locuitori arabi din Umelhafen, o localitate din nordul Israelului. În urma atacului a fost oprit accesul fidelilor musulmani la rugăciunile de vineri în moscheele de pe Muntele Templului din Ierusalim. 


Etichete atac teroristarme de focpoliţişti ucişiEsplanada MoscheelorMuntele TempluluiIerusalim

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live