Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL * Meteo * Sport Luni, 25 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Martie 2017
Vizualizari: 328
Comentează add

Preşedintele interimar al PNL solicită guvernului transparenţă în selecţia dosarelor pentru creditele de angajament astfel încât toate primăriile să aibă şanse egale

R.Turcan cere publicarea criteriilor de eligibilitate a finanţărilor locale

radiojurnal

 

Liberalii solicită guvernului să publice criteriile de eligibilitate privind proiectele locale finanţate din credite de angajament. Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, susţine că selecţia dosarelor trebuie să se facă transparent, pentru ca toate primăriile să aibă şanse egale. 

Raluca Turcan: "În momentul de faţă nu există transparenţă cu privire la modul în care urmează să fie cheltuiţi aceşti bani. Nu există, de asemenea, nicio unitate de timp în care autorităţile locale vor fi anunţate cu privire la eligibilitatea proiectelor.

Guvernul Grindeanu ia şi peste picior primarii atunci când îi îndeamnă întâi să acceseze fonduri europene şi, dacă nu sunt eligibili, atunci să depună proiecte pe programul naţional de dezvoltare locală. Or, termenul pentru proiectele din bani publici din Programul Naţional de Dezvoltare Locală a expirat."

PNL se angajează să acorde consultanţă tuturor primarilor care se consideră nedreptăţiţi de împărţirea acestor fonduri, chiar dacă nu fac parte din PNL, a mai anunţat Raluca Turcan.


Etichete PNLcreditele de angajamentcriterii de eligibilitateRaluca Turcan

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live