Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 30 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Dan Andreşescu

11 Septembrie 2009
Vizualizari: 2219
Comentează add

În acest sfârşit de săptămână, doua evenimente sunt dedicate exclusiv bicicliştilor dornici de plimbare.

Atenţie la biciclişti!

dan-andresescu

Vineri 11 septembrie, începand cu ora 23.30, bicicliştii care au chef de o plimbare nocturnă sunt aşteptaţi în spatele Muzeului Naţional de Istorie, locul de pornire al unei “Ciclopromenade”,

De aici ei vor pleca în grup pe traseul Calea Victoriei- Piaţa Naţiunilor Unite- Splaiul Independenţei - Piaţa Unirii- Universitate- Piaţa Romană- Piaţa Victoriei- Piaţa Charles de Gaulle- Piaţa Victoriei şi retur.

Ajunsă deja la a 3-a editie, Ciclopromenada Nocturnă nu este o întrecere, doar îşi propune să încurajeze mersul cu bicicleta prin Bucureşti.

Organizatorii îi sfătuiesc pe cei care se vor alatura grupului să îşi doteze bicicletele cu lumini şi cu ochi de pisică, pentru a fi văzuţi cât mai bine de către şoferi.

La ediţia anterioară a ciclopromenadei s-au arătat peste 200 de biciclişti însa organizatorii se aşteaptă ca în această seară numarul lor să fie unul mult mai mare.

Duminică de la orele 18:00, în parcul Herăstrău, intrarea Charles De Gaulle are loc o altă plimbare în grup. Bicicliştii care se vor strânge aici vor face un tur al Bucureştiului de la Parcul Herăstrău şi până în Parcul Tineretului.


Etichete ciclopromenadabicicliştiplimbarenocturn

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live