Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Tatal nostru * Imnul national Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stoichițoiu

22 Octombrie 2021
Vizualizari: 129
Comentează add

Două persoane au decedat la Spitalul din Târgu Cărbuneşti, după pana de oxigen, dar medicii spun că nu pot fi asociate cu evenimentul.

Măsurile luate la Spitalul din Târgu Cărbuneşti

razvan-stoichitoiu

 Foto: Arhivă.

Două persoane în stare foarte gravă, internate la Spitalul din Târgu Cărbuneşti din judeţul Gorj, au murit în această dimineaţă. Decesele au fost anunţate la scurt timp după ce a apărut o defecţiune la instalaţia de oxigen a unităţii medicale şi se va stabili dacă au legătură cu acest incident.
 
În această dimineaţă, în jurul orei 07, la controlul pe care DSP l-a efectuat la Spitalul din Târgu Cărbuneşti a fost sesizată o problemă la alimentarea cu oxigen. La nivelul unităţii erau internaţi peste 150 de pacienţi infectaţi cu COVID-19, dintre care aproximativ 80 necesită suport de oxigen.
 
La nivelul judeţului a fost activat planul roşu de intervenţie, zeci de ambulanţe din Gorj şi din judeţele limitrofe echipate cu instalaţii de oxigen transportă acum pacienţii către alte spitale. La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu au fost suplimentate 14 paturi pe secţiile ATI din cele 3 căldiri, personalul medical a fost chemat din timpul liber, iar cei din tura de noapte au rămas în continuare la serviciu.
 
Două persoane au decedat la Spitalul din Târgu Cărbuneşti, după pana de oxigen, dar medicii spun că nu pot fi asociate cu evenimentul, pentru că erau în stare foarte gravă şi au fost trecute imediat pe tuburi de oxigen.
 
Potrivit autorităţilor, momentan nu se ştie de la ce a pornit defecţiunea, iar în acest moment se aşteaptă ca firma, care se ocupă de mentenanţă să intervină rapid.
 

Etichete GorjspitaloxigenTârgu CărbuneştiTârgu Jiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live