Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 23 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

15 Septembrie 2021
Vizualizari: 117
Comentează add

Nelu Tătaru, consilierul onorific al primului ministru, propune vaccinarea sau testarea obligatorie a angajaţilor din spitale şi şcoli.

Vaccinarea sau testarea angajaţilor din spitale şi şcoli

florin-lepadatu

   

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI - Consilierul onorific al premierului Florin Cîţu şi fost ministru al sănătăţii anul trecut, în primele luni ale pandemiei, Nelu Tătaru a declarat că va discuta miercuri cu prim-ministrul despre o posibilă vaccinare sau testare obligatorie a angajaţilor din spitale şi şcoli.

Totuşi, nicio măsură nu va fi luată până nu va fi gata o evaluare pe care a solicitat-o privind numărul de angajaţi din sistemul medical care s-au vaccinat anti-COVID sau care au trecut prin infectarea cu acest virus.

Toate spitalele vor trata mai departe patologie COVID şi non-COVID, pentru că pacientul cronic nu trebuie să ducă lipsă de asistenţă medicală, a mai spus Nelu Tătaru, după discuţia pe care a avut-o cu ministrul interimar al sănătăţii, Cseke Attila.

 

Etichete nelu tătaru

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live