Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 19 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Aprilie 2021
Vizualizari: 83
Comentează add

Noua lege a salarizării bugetarilor va mai include sporuri doar pentru cazuri speciale - spune premierul Florin Cîţu.

Sporuri „doar pentru cazuri speciale”

radiojurnal

Foto: gov.ro.

Noua lege a salarizării bugetarilor va mai include sporuri doar pentru cazuri speciale  - spune premierul Florin Cîţu, la finalul ședinței de guvern, în care s-a discutat într-o primă lectură un memorandum pe această temă a Ministerului Muncii.

Reporterul RRA, Petruța Obrejan, transmite că executivul intenționează să prezinte cât mai curând un proiect. Ministrilor li s-au solicitat puncte de vede, astfel încât săptămâna viitoare să poată fi conturat un nou cadru de salarizare în sistemul public pe baza unui set de principii și criterii care să fie aprobat de guvern. 

Raluca Turcan, ministrul muncii: Odată ce avem toate detaliile care ne arată cum privesc ministerele de linie politica de salarizare în domeniul pe care îl coordonează, vom putea să integrăm aceste observații și, de asemenea, în comun cu Ministerul Finanțelor să le încadrăm și într-un plafon de sustenabilitate pentru legea salarizării unitare. Această lege vrem să fie una sustenabilă, vrem să fie una echitabilă și, în același timp, stimulatoare pentru eficiența instituțiilor publice.


Etichete (ii)sporuricazurispeciale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live