Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Miercuri, 02 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Noiembrie 2020
Vizualizari: 147
Comentează add

Compania Gilead care produce medicamentul Remdesivir este dezamăgită de faptul că noile recomandări ale Organizației Mondiale a Sănătății par să ignore dovezile.

OMS: Remdesivir nu ameliorează capacitatea de supraviețuire a pacienților

radiojurnal

  

Compania Gilead care produce medicamentul Remdesivir este dezamăgită de faptul că noile recomandări ale Organizației Mondiale a Sănătății par să ignore dovezile din studiile care au arătat beneficiile clinice ale acestui medicament.
 
Potrivit companiei, Remdesivir este autorizat în 50 de state, iar medicii îl consideră singurul tratament antiviral pentru pacienții cu forme grave cu COVID-19. Potrivit Gilead, medicamentul a demonstrat că duce la o recuperare mai rapidă a pacienților internați sau care au necesitat oxigen din momentul inițial, comparativ cu Placebo.
 
Reprezentanții Gilead mai precizează că recomandările OMS se bazează pe un studiu ale cărui date cheie nu au fost puse la dispoziția specialiștilor pentru a-i evalua calitatea și sigutanța - ne-a transmis redactorul nostru Adriana Turea.
 
OMS a recomandat, astăzi, ca medicamentul Remdesivir să nu fie administrat bolnavilor de COVID-19 spitalizați, pentru că nu ar exista probe că ar ameliora capacitatea de supraviețuire a pacienților sau că ar permite evitarea ventilației artificiale a acestora. 
 

Etichete (II)OMSRemdesivir

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live