Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 15 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Iunie 2020
Vizualizari: 232
Comentează add

Aceste 6 unităţi de învăţământ organizeză câte o clasă cu 30 de locuri, fiind peste 2 pe un loc. Testările încep la ora 9:00 şi se vor desfăşura cu respectarea unor măsuri stricte.

400 elevi la examen ptr cl a V-a pe 180 locuri la licee apreciate în Brașov

radiojurnal

  Foto: Gina Poenaru

Peste 400 de elevi vor participa astăzi la testele pentru admiterea în clasa a V-a organizate de licee apreciate din Braşov, unde sunt mai mulți candidați decât numărul de locuri.

În fiecare dintre cele şase unităţi de învăţământ va fi organizată câte o clasă cu 30 de locuri.

Testările încep la ora 9:00 şi se vor desfăşura cu respectarea unor măsuri stricte, a subliniatValentin Bucur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Valentin Bucur: Candidaţii sunt aşteptaţi la unităţile şcolare în intervalul orar 8:00-8:30. Din motive de siguranţă şi securitate pentru prevenirea şi combaterea îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2, părinţii nu vor avea acces în curtea şi în incinta unităţilor şcolare-centre de examen. Candidaţii vor fi aşteptaţi la poarta unităţilor şcolare şi îndrumaţi de cadre didactice în sălile de clasă, unde sunt repartizaţi pentru a susţine examenul.


Rezultatele iniţiale vor fi afişate în ziua examenului sau cel mai târziu a doua zi, după care pot fi depuse contestaţiile, transmit reporterii de la Radio România Braşov.


Etichete admitereclasa a V-alicee de prestigiubrașov30 de locurimăsuri sanitare stricte

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live