Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Luni, 03 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

26 Martie 2020
Vizualizari: 241
Comentează add

Transportatorii de mărfuri care tranzitează România au la dispoziție o hartă interactivă care cuprinde cele cinci culoare de tranzit stabilite în țara noastră.

Hartă interactivă pentru transportatorii de mărfuri

alex-lancuzov

Hartă interactivă pentru transportatorii de mărfuri. Sursa: mt.gov.ro

Transportatorii de mărfuri care tranzitează România au la dispoziție o hartă interactivă care cuprinde cele cinci culoare de tranzit stabilite în țara noastră. Harta interactivă este disponibilă pe pagina de internet a Ministerului Transporturilor și prezintă informații despre parcările dedicate traficului greu sau locațiile stațiilor de carburanți.

Vă reamintim că în România sunt disponibile 5 culoare de tranzit pentru traficul internațional de mărfuri fiind asigurate relațiile Ungaria - România-Bulgaria, Ucraina- România- Bulgaria sau Serbia, Ungaria - România- Serbia dar și Ungaria -RO - Republica Moldova.

De asemenea, Comisarul European pentru Transporturi, Adina Vălean, a cerut ca timpul de așteptare în vămile de pe traseul acestor culoare să nu fie mai mare de 15 minute. ( În această dimineață, la vama Giurgiu Ruse, cozile de camioane sunt pe aprox. 10 km. cu timp mare de așteptare peste 6 ore).

Harta interactivă a fost dezvoltată cu ajutorul Companiei de Drumuri. 


Etichete (ii)hartainteractiva

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live