Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Vineri, 14 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Februarie 2020
Vizualizari: 443
Comentează add

Două bancomate sparte într-o noapte

radiojurnal

Foto: Arhivă/ MAI.

În această noapte, în jurul orei 03:20, I.P.J. Arad a fost sesizat despre faptul că bancomatul unei agenții bancare de pe Calea Timisorii ar fi fost distrus prin explozie, din interiorul acestuia reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote.

La fața locului, s-a deplasat de îndată echipa complexă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale si ai Serviciului Criminalistic, constatând că două persoane necunoscute, cu fețele acoperite au pulverizat cu ajutorul unui spray, vopsea pe camerele de supraveghere, la fața locului fiind observat un autoturism de teren de culoare închisă.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere, potrivit corespondentului nostru, Ioan Suciu.

În localitatea Belinţ din judeţul Timiş, un alt bancomat a fost spart prin explozie. Hoţii au furat din interior casete cu bani. Prejudiciul urmează să fie stabilit, iar poliţia anchetează cazul, ne-a informat corespondentul nostru, Alina Bujancă.

 


Etichete bancomatefurt

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live