Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: La minut Miercuri, 26 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

17 Ianuarie 2020
Vizualizari: 363
Comentează add

Cei doi suspecţi în cazul Caracal rămân în arest

-

   

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu, ambii trimişi în judecată pentru infracţiuni deosebit grave, rămân în arest - au decis astăzi magistraţii Tribunalului Olt.

Apărătorii ceruseră instanţei arest la domiciliu pentru Dincă şi control judiciar pentru Risipiţeanu.

Corespondentul nostru Laura Stoican a urmărit subiectul.

Reporter: Laura Stoican - După trimiterea dosarului în judecată, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, Gheorghe Dincă, și complicele său Ștefan Risipiţeanu au ajuns astăzi în fața unui judecător de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt.

În sala de consiliu, Dincă le-a spus magistraților că regretă și nu mai vrea în arest, cerând instanței arest la domiciliu și reducerea numărului infracțiunilor de la 8 la 6, adică fără viol în cazul Alexandrei și fără omor în cazul Luizei.

Ștefan Risipiţeanu a solicitat, prin intermediul avocatului, să rămână în arest, deoarece nu are bani să ajungă acasă.

Familiile celor două fete, Luiza şi Alexandra, au în dosar calitatea de părți civile. Ee au la dispoziție 35 de zile în care vor putea depune excepţii,  iar judecătorul va putea analiza rechizitoriul.

Dincă și Rispiţeanu au fost transferați ieri în arestul IPJ Olt, ulterior urmând să ajungă la Penitenciarul de maximă siguranță din Craiova. Reamintesc opiniei publice că Gheorghe Dincă este acuzat că le-a răpit, violat și apoi ucis pe cele două fete, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, în aprilie 2019,respectiv iulie 2019, după care le-a incinerat corpurile într-un butoi metalic din curtea casei sale.
 


Etichete Caracalsuspectiarest

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live