Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV, ROMÂNIA Marţi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Ianuarie 2020
Vizualizari: 329
Comentează add

În opinia parlamentarilor USR, pensiile speciale trebuie eliminate pentru că reprezintă o nedreptate, o inechitate şi o sfidare la adresa milioanelor de pensionari.

USR susţine orice demers pentru eliminarea pensiilor speciale

radiojurnal

 Presedintele USR, Dan Barna, la sediul Institutiei Avocatului Poporului. Foto: Agerpres.

USR susţine orice demers politic ce va avea ca finalitate eliminarea pensiilor speciale, fie că este vorba de adoptarea unui proiect de lege în sesiune extrordinară, fie că este vorba de angajarea răspunderii guvernului.
 
În opinia parlamentarilor USR, pensiile speciale trebuie eliminate pentru că reprezintă o nedreptate, o inechitate şi o sfidare la adresa milioanelor de pensionari care primesc pensiile pe principiul contributivităţii.
 
Ei spun că sunt pregătiţi de o sesiune extraordinară a legislativului a cărei ordine de zi ar trebui să cuprindă inclusiv alegerea primarilor în două tururi de scrutin şi dezbaterea iniţiativei cetăţeneşti 'Fără penali în funcţii publice', se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a USR.
 
Amintim că preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că va solicita convocarea Parlamentului în sesiune extraordinară, pe ordinea de zi urmând să se afle eliminarea pensiilor speciale.

Etichete USRPLUSpensii specialePSD penali

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live