Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DOCUMENTARELE RRA Joi, 13 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

14 Ianuarie 2020
Vizualizari: 452
Comentează add

Vremea nefavorabilă, cu ceaţă densă şi depuneri de chiciură, creează probleme serioase în trafic. Au avut loc mai multe accidente, printre care două cu autocare.

Accidente cauzate de vremea nefavorabilă

alex-lancuzov

Foto: Arhivă

Accidente cauzate de vremea nefavorabilă

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (14 ianuarie, ora 10:00) - Reporter: Alexandru Lancuzov
Realizator:

Vremea nefavorabilă, cu ceaţă densă şi depuneri de chiciură, creează probleme serioase în trafic. Au avut loc mai multe accidente - printre care două în care au fost implicate autocare.

În judeţul Timiş, un autobuz cu 50 de elevi a derapat şi a ajuns în şanţ, iar în judeţul Sibiu, un autocar cu peste 40 de persoane a fost lovit de un tir.

Şoferii nu a adaptat viteza sau au făcut manevre riscante, în condiţii de vizibilitate redusă sau carosabil umed, poate chiar ușor alunecos.

Cea mai importantă restricție de la această oră este pe Drumul Național 7 Valea Oltului, la Boița, în județul Sibiu.

De aproximativ două ore traficul este complet blocat, după ce șoferul unui autotren a derapat într-un viraj şi a lovit un autocar cu 40 de pasageri. Sunt cinci persoane rănite. Se intervine cu utilaje pentru tractare.

Camionul a rămas de-a curmezișul şoselei, imobilizat, iar autocarul, înclinat uşor în şanţ. Mai durează această restricție. Sunt coloane mari. În plus, nu sunt rute ocolitoare.

Atenție, tot pe DN7 Valea Oltului, dar la Câineni, kilometrul 230, astăzi sunt programate reparații cu restricții parțiale și trafic alternativ până la ora 16:00. Se repară parapetele pe autostrada A6, la kilometrul 10, lângă breteaua de coborâre spre Lugoj.

Glisiera de metal este distrusă în urma unui accident produs în această dimineață.

Urmăriți cu mare atenție indicatoarele rutiere de la marginea carosabilului, pentru că pe mai multe tronsoane, cum ar fi centura București Sud, marcajele sunt şterse şi persistă zonele și tronsoanele cu ceață.

Conduceți în permanență cu luminile de întâlnire aprinse, pentru a fi mai bine văzuți.


Etichete accidentvremenefavorabila

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live