Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

14 August 2019
Vizualizari: 340
Comentează add

La Caracal, anchetatorii vor folosi, începând de miercuri, aparatură specială cu ajutorul căreia vor scana gropile betonate din curtea principalului suspect, Gheorghe Dincă.

La Caracal, anchetatorii vor folosi aparatură specială

florin-lepadatu

 Foto Agerpres

La Caracal, anchetatorii vor folosi, începând de miercuri, aparatură specială cu ajutorul căreia vor scana gropile betonate din curtea principalului suspect, Gheorghe Dincă, acuzat de două crime.

Ei încearcă să găsească noi probe pe care inculpatul le-ar fi putut îngropa acolo, iar dacă aparatele vor arăta că este ceva în neregulă, atunci vor trece la spargerea cimentului.

La cercetările din casa şi curtea sa participă şi Gheorghe Dincă, bărbatul care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Între timp, la Secţia Specială au continuat audierile unor foşti şefi din Poliţia Olt.

Procurorii vor să vadă cum au acţionat aceştia în cazul dispariţiei adolescentei de 15 ani.

Cazul Caracal s-a aflat, din nou, în atenţia premierului Viorica Dăncilă, care a vorbit, marţi, despre necesitatea îmbunătăţirii cadrului legislativ, astfel încât instituţiile abilitate să fie eficiente în lupta împotriva criminalităţii.

Viorica Dăncilă: "Pentru mine este important să iau toate măsurile ca cei vinovaţi să plătească, este important să aduc din punct de vedere legislativ acele elemente astfel încât, fie că vorbim de Ministerul Justiţiei, de Situaţiile de Urgenţă, de MAI, trebuie să avem aceste reglementări pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple.

Trebuie să luptăm împotriva corupţiei foarte corect, dar trebuie să luptăm şi împotriva criminalităţii.

Este foarte important ca pe viitor să am o campanie susţinută împoriva traficului de persoane şi să-i aduc alături de mine pe toţi cei care vor să ducem această luptă", potrivit Rador.


Etichete Caracal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live