Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA ŞI RADIO - continuare Duminică, 25 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

12 Februarie 2019
Vizualizari: 300
Comentează add

Premierul Theresa May i-a îndemnat pe parlamentari să îşi menţină calmul, în faţa refuzului UE de a redeschide negocierile.

Premierul britanic amână votul din Parlament pt. acordul de Brexit

sergiu-stet

  Podul şi palatul Westminster din Londra.        Foto: Graeme Maclean, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=7042940.

Premierul britanic, Theresa May, a cerut parlamentarilor mai mult timp pentru a discuta cu liderii Uniunii Europene despre un acord de Brexit, amânând un vot crucial din parlament, programat pentru joi.

Liderul Partidului Laburist din opoziţie, Jeremy Corbyn, a acuzat-o pe May că oferă Parlamentului "doar scuze". Cu mai puţin de 50 de zile înainte de retragerea Marii Britanii din UE, Theresa May a subliniat că are nevoie de mai mult timp pentru a modifica acordul pe care l-a negociat şi convenit cu celelalte 27 de state membre din UE, în noiembrie 2018, acord care a fost respins cu o majoritate covârşitoare de parlamentari, în ianuarie.

BBC aminteşte că premierul i-a îndemnat pe parlamentari să îşi menţină calmul, în faţa refuzului UE de a redeschide negocierile, cel puţin în privinţa segmentului de acord ce impune obligaţii legale.


Etichete Theresa MayLondraJeremy CorbynBREXITUE

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live