Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PERSPECTIVE Duminică, 16 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 Noiembrie 2018
Vizualizari: 256
Comentează add

București: Tururi de redescoperire a oraşului, expoziţii, proiecţii de film şi experienţe culinare fac parte din programul celei de a 3-a ediţii a Forumului Diversităţii Culturale.

Forumul Diversităţii Culturale

radiojurnal

Foto: Arhiva Petrut Hirtescu

Tururi de redescoperire a oraşului, expoziţii, proiecţii de film şi experienţe culinare fac parte din programul celei de a treia ediţii a Forumului Diversităţii Culturale, care se va desfăşura timp de trei zile, în acest weekend, la Bucureşti.

Evenimentul este conceput ca un exerciţiu de recunoştinţă faţă de minorităţile etnice care au contribuit la dezvoltarea culturală a României - scrie în comunicatul Centrului Cultural al Municipiului Bucureşti, organizatorul evenimentului.

Prin intermediul conferinţelor şi dezbaterilor, forumul aduce în atenţia publică, pe de o parte, aportul minorităţilor etnice naţionale la consolidarea culturii şi a patrimoniului României şi, pe de altă parte, integrarea migranţilor şi refugiaţilor, o problemă care domină întreg teritoriul european.

Nu în ultimul rând, Forumul Diversităţii Culturale propune o incursiune în practicile culinare ale minorităţilor etnice prin două ateliere de explorare a universului gastronomic al acestora.


Etichete Forumul Diversităţii CulturalebucurestiCentrul Cultural al Municipiului Bucureşti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live