Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA ŞI RADIO - continuare Duminică, 25 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Luminiţa Apostol

12 Iulie 2018
Vizualizari: 449
Comentează add

Preşedintele Donald Trump a declarat că nu este deranjat de numeroasele proteste care au fost anunţate pe perioada vizitei sale.

Preşedintele SUA începe o vizită de lucru în Marea Britanie

luminita-apostol

 Foto: pixabay.com.

Preşedintele american, Donald Trump, a ajuns la Londra pentru o vizită de lucru, prima sa vizită în Marea Britanie de la preluarea madatului, în urmă cu un an şi jumătate.

Potrivit BBC, preşedintele Trump se va întâlni cu premierul Theresa May şi va fi primit de Regina Elisabeta a II-a. Preşedintele Trump a declarat că nu este deranjat de numeroasele proteste, care au fost anunţate pe perioada vizitei sale şi a  fost de părere că britanicii îl plac foarte mult şi că sunt de acord cu el în chestiunea imigraţiei.

În conferinţa de presă ţinută la Bruxelles, la încheierea summitului NATO, preşedintele Donald Trump  a vorbit despre situaţia tensionată din Marea Britanie, unde a avut loc, în această săptămână, o remaniere a guvernului după demisia ministrului pentru BREXIT şi a celui de externe şi după ce guvernul a prezentat joi, 12 iulie, planul relaţiei post-BREXIT dintre Marea Britanie şi Uniunea Europeană. 

 

Etichete Theresa MayRegina Elisabeta a II-aBrexitLondravizităprotesteDonald Trump

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live