Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Sâmbătă, 23 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Iunie 2018
Vizualizari: 343
Comentează add

Preşedintele de onoare al ediţiei cu numărul 10 a târgului, istoricul Ioan Haţegan, garantează că există lectură pentru toate gusturile, dar şi vârstele.

Târgul de carte Gaudeamus revine la Timişoara după o îndelungată pauză

radiojurnal

 Foto: Gaudeamus

Târgul de carte Gaudeamus, organizat de Radio România, a revenit la Timişoara după o pauză de cinci ani.

Publicului i se propune o varietate mare de cărţi, materiale multimedia, CD-uri ori vinyl-uri. Totodată, vizitatorii pot vota cele mai bune titluri, pot câştiga premii şi pot profita de reducerile aplicate cărţilor de editurile prezente.

Sunt peste 40 de edituri din toată ţara care oferă cititorilor o gamă variată de lectură: de la beletristică la cărţi de specialitate, bestsellere, cărţi din bibliografia internaţională, dar şi tematice pentru copii.

La deschidere a participat preşedintele Radio România, Georgică Severin. 

"Important este însă că Radio România îşi continuă misiunea de a informa şi a educa. Şi una din formele pe care noi le promovăm este încurajarea lecturii, un efort permanent pentru salvarea cărţii scrise în formatul vechi şi mai ales de a asigura acces la carte în cât mai multe locuri ale ţării", a declarat Georgic[ Severin. 

Preşedintele de onoare al ediţiei cu numărul 10 a târgului, istoricul Ioan Haţegan, garantează că există lectură pentru toate gusturile, dar şi vârstele. 

"Este un moment frumos pentru că preţurile în general sunt accesibile şi programul e destul de lejer, de la 11 până la 21, aşa încât oamenii pot să vină. Vă rog să vă alegeţi pe îndelete cărţile care vă interesează!", a spus pre;edintele de onoare, Ioan Haţegan.

Târgul este deschis până duminică, 17 iunie, în centrul oraşului. Pe lângă reduceri atractive la cărţi şi alte materiale, vor fi şi evenimente, întâlniri cu olimpicii, concursuri pentru licee şi tombole, care vor premia cei mai norocoşi cititori.

Intrarea este liberă.


Etichete Radio RomâniaTimişoaravinylIoana SapianuGeorgică SeverinIoan Haţegan,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live