Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BUNA DIMINEATA, ROMANIA! Miercuri, 27 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

16 Aprilie 2018
Vizualizari: 1239
Comentează add

Doua nave de transport ale Rusiei încărcate cu vehicule militare a trecut prin stramtoarea Bosfor cu destinatia Siria.

Întăriri ruseşti pentru Siria: 2 nave cu blindate au trecut prin Bosfor Întăriri ruseşti pentru Siria: 2 nave cu blindate au trecut prin Bosfor - Conține video

radu-dobritoiu

Foto: captura video.

Doua nave de transport ale Rusiei încărcate cu vehicule militare a trecut prin stramtoarea Bosfor cu destinatia Siria.

Navele, model Alligator, au fost văzute ieri, îndreptându-se spre baza navală rusă de la Tartus, pe coasta de nord a Siriei, transportând tancuri, camioane, ambulanțe și un radar IED. Fotografiile au fost publicate pe social media de observatorul naval Yörük Ișık, care le-a văzut în timp ce traversau Bosforul, informează Daily Mail.

Potrivit sursei sus-menţionate, nava de transport Orsk a fost văzută părăsind strâmtoarea Bosfor cu direcţia Tartus, un port din Siria care găzduieşte o bază de aprovizionare a Marinei Ruse. Nava era încărcată cu vehicule blindate BTR-80 [TAB-uri 80], camioane, ambulanţe şi echipamente militare. Orsk se află la al patrulea transport către Siria de la lansarea intervenţiei armatei ruse în această ţară, la 30 septembrie 2015. Orsk a fost urmată de RoRo Aleksandr Tkacenko, încărcată cu camioane şi materiale de construcţii.

Acțiunea de înarmare are loc după ce Statele Unite au anunțat că vor impune noi sancțiuni împotriva Rusiei, în contextual atacurilor chimice care au făcut zeci de victime printre civilii din orașul Douma.


Etichete criza sirianatrupe ruesti Siria

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live