Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU... MUZICA VOASTRA continuare Sâmbătă, 20 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

13 Ianuarie 2018
Vizualizari: 300
Comentează add

Preşedintele Donald Trump are o sănătate excelentă", a declarat medicul Ronny Jackson care anterior s-a ocupat şi de Barack Obama.

Donald Trump are o sănătate excelentă

radu-dobritoiu

După prima vizită medicală efectuată la un an după preluarea mandatului, medicul personal al lui Donald Trump anunţă că preşedintele SUA, la cei 71 de ani, are o sănătate excelentă. "Vizita medicală a preşedintelui la spitalul naţional militar Walter Reed s-a desfăşurat foarte bine, informează un comunicat depresă transmis de Casa Albă şi preluat de AFP.

Preşedintele are o sănătate excelentă", a declarat medicul Ronny Jackson care anterior s-a ocupat de predecesorul lui democrat Barack Obama. El urmează să ofere marţi detalii asupra buletinului de sănătate. potrivit unui comunicat de presă transmis de Casa Albă.

Bilanţul medical se rezumă însă la greutate, tensiune arterială şi nivelul de cholesterol, mai precizează AFP.

Preşedintele Statelor Unite nu are nicio obligaţie să se supună unui control medical, nici să prezinte public rezultatele, dar acest lucru a devenit o tradiţie. Donald Trump, cel mai în vârstă bărbat care a acces la preşedinţia SUA, urmează astfel exemplul predecesorilor săi.

În perioada campaniei electorale, medicul său personal, Harold Bornstein, a afirmat că este "cel mai sănătos individ ales vreodată la preşedinţie".

Întrebări despre sănătatea lui mintală rămân şi sunt lansate din nou de volumul polemic al jurnalistului Michael Wolff care prezintă un portret necruţător al fostului om de afaceri, insistând asupra faptului că apropiaţii acestuia pun la îndoială capacitatea sa de a guverna.


Etichete Donald Trumpsănătate Donald Trump

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live