Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINETI ... CU SOARE Sâmbătă, 15 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

7 Decembrie 2017
Vizualizari: 573
Comentează add

"Întrebarea rămasă acum este: când va izbucni războiul?", a declarat miercuri un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe nord-coreean.

"Întrebarea rămasă acum este: când va izbucni războiul ?"

florin-lepadatu

 

Exerciţiile militare de amploare efectuate de Statele Unite şi Coreea de Sud şi ameninţările americane cu un război preventiv împotriva Phenianului au făcut ca izbucnirea unui război în Peninsula Coreeană să devină "un fapt stabilit", a declarat miercuri un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe nord-coreean, relatează Reuters.

"Întrebarea rămasă acum este: când va izbucni războiul?", a întrebat purtătorul de cuvânt, într-o declaraţie difuzată de agenţia de presă nord-coreeană ACTC.

"Nu dorim un război, dar nu ne vom ascunde de el şi în cazul în care SUA vor calcula greşit răbdarea noastră şi vor aprinde fitilul pentru un război nuclear, vom face cu siguranţă SUA să plătească scump consecinţele folosind forţa noastră nucleară puternică pe care am consolidat-o în mod constant", a spus de asemenea purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe nord-coreean.

Coreea de Nord a testat săptămâna trecută ceea ce a numit cea mai performantă rachetă balistică intercontinentală care ar putea atinge teritoriul SUA.

Preşedintele SUA Donald Trump a avertizat că va distruge regimul nord-coreean, dacă acesta ameninţă SUA cu arme nucleare.


Etichete Coreea de Nord

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live