Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BUNA DIMINEATA, ROMANIA! - continuare Luni, 25 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

14 Septembrie 2017
Vizualizari: 613
Comentează add

21 de universităţi româneşti participă, la Sevilla, la Conferinţa Anuală a Asociaţiei Europene pentru Educaţie Internaţională

400 de studenţi români au studiat anul trecut în Spania

-

Sevillia, Plaza de Espania

Aproximativ 400 de studenţi români au studiat în cursul anului trecut în Spania, iar alţi 400 de studenţi spanioli au participat în România la programul european de învăţământ superior Erasmus, ne-a transmis corespondentul RRA la Madrid, Annamaria Damian.

În aceste zile 21 de universităţi româneşti participă, la Sevilla, la Conferinţa Anuală a Asociaţiei Europene pentru Educaţie Internaţională. La expoziţia organizată cu această ocazie, România are, în premieră, un pavilion propriu. Ambasadorul ţării noastre în Spania, Gabriela Dancău:

"Pot să spun că a fost unul dintre cele mai vizitate pavilioane. Oferta noastră universitară cred că a fost la înălţime. Principalele obiective ale participării în premieră cu pavilion naţional reprezintă creşterea vizibilităţii şi atractivităţii României, în primul rând ca destinaţie de studiu universitar.

Este un pas important pentru învăţământul universitar românesc. Din discuţia pe care am avut-o cu reprezentanţii universităţilor există un interes enorm pe parte universitare, inclusiv pe cercetare între ambele ţări, între România şi Spania, şi sunt convinsă că atât noi, românii, cât şi spaniolii vor fructifica cu siguranţă întâlnirea de la Sevilla."


Etichete studii în Spaniastudenţi spanioli în RomâniaSevilliaconferinţă anuală

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live