Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Luni, 16 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

13 Septembrie 2017
Vizualizari: 999
Comentează add

Aşa-zisul terorist s-ar fi convertit la islam şi s-ar fi radicalizat după ce a făcut închisoare în România şi Germania pentru tentativă de omor

Reţinut pentru terorism în Piatra Neamţ

-

 

Un român din Piatra Neamţ a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DIICOT pentru terorism. El voia să comită atacuri cu bombă asupra trupelor speciale ale Ministerului de Interne.

Procurorii susţin că teroristul s-ar fi convertit la islam şi s-ar fi radicalizat după ce a făcut închisoare în România şi Germania pentru tentativă de omor. Cristian Bîrzu avea de gând să ajungă în Germania, de unde, cu sprijinul unor membri ai comunităţii musulmane, să intre în legătură cu jihadişti din Siria.

El şi-a exprimat şi intenţia de a ajuta şi susţine persoane de origine musulmană sau persoane refugiate din ţările în care au loc conflicte armate, de a pătrunde în spaţiul european, prin punerea la dispoziţia acestora, contra cost, a documentelor de care aceştia au nevoie, documente falsificate de alţi trei bărbaţi care au fost, de asemenea, reţinuţi pentru 24 de ore, în acelaşi dosar.


Etichete terorismreţinutPiatra Neamţprocurorii DIICOT

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live