Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Luni, 16 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

13 Septembrie 2017
Vizualizari: 1751
Comentează add

Masinile Mercedes-Benz de clasa medie sau mică vor fi echipate cu motoare Renault-Nissan. Mercedes cu motoare utilizate si pe masinile Dacia fabricate in Romania.

Motorul Renault Dacia va echipa Mercedes-Benz

radu-dobritoiu

Masinile de clasa media sau mica fabricate de Mercedes-Benz vor fi echipate cu motor Renault-Nissan. Un Mercedes cu motor Dacia sau un Mercedes-Benz echipat cu exact aceleasi motoare utilizate pentru Clio, Megan sau Dacia Dokker.

Potrivit smartmotorist.com noul motor francez turbo diesel va fi utilizat de Mercedes-Benz pe modelele mici. Motorul va fi utilizat pe noile masini A-Class si B-Class care vor aparea anul viitor. Motorul francez de 1.6 dCi va oferi o putere de 96 kw/ 130 cai putere la 320 Nm.

In contrast, motorul de 2.0 francez pe benzina va fi utilizat pe modelele Mercedes echipate cu V6 si V8 de la Grupul Renault-Nissan. Noul brand pentru noii colaboratori va avea denumitrea de Infiniti. Noul Mercedes-Benz echipat cu motor Renault va avea logo-ul "Powered by AMG".

Mercedes cu motor "romanesc"

A160 CDI si B160 CDI imprumuta motoarele diesel folosite de Renault pentru Clio si pentru Dacia. Ele au cutie de viteze automata si costa intre 25.882 de euro si 27.310 euro in Germania.

Pentru acesti bani primesti motor de 1.5 litri DCi aflat pe orice model Dacia, motor ce scoate 89 cai putere. Acesta prinde suta in 13.8 secunde si are o viteza de top de 180 km/h. Consumul este punctul forte: 3.8/100 km pentru A160 CDI si 4.0/100 km pentru clasa B160 CDI.


Etichete Mercedes cu motor DaciaMotorizare MercedesMotorizare Renault Mercedes

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live