Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 Miercuri, 20 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

19 Iunie 2017
Vizualizari: 1479
Comentează add

Atacatorul a intrat cu maşina, în care avea o butelie cu gaz şi arme, într-un furgon al Jandarmeriei, dar a fost imediat neutralizat

Posibil atac terorist la Paris pe bulevardul Champs-Élysées

-

Paris, bulevardul Champs-Élysées   foto: Arhivă

În Franţa, un incident probabil terorist s-a petrecut cu puţin timp în urmă pe Bulevardul Champs-Élysées din Paris în apropiere de Palatul prezidenţial. Trimisul special RRA, Daniela Coman relatează că un individ a intrat deliberat cu maşina într-un furgon al Jandarmeriei.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne a anunţat că atacatorul a fost neutralizat de forţele de ordine şi că a murit. Poliţia a informat că nu există alte persoane rănite în afară de agresor.

Maşina a explodat, a luat foc apoi, dar incendiul a fost controlat de către pompieri. În maşină a fost găsită o butelie de gaz, un pistol automat Kalaşnikov şi exploziv. Bulevardul Champs-Élysées şi mai ales străzile din zona unde a avut loc incidentul, în apropiere de Palatul prezidenţial, au fost blocate.

A fost interzis accesul atât pentru maşini, cât şi pentru pietoni. Forţele de ordine au început cercetările; maşina a fost supusă unei operaţiuni de deminare, de teamă să nu mai existe şi alte dispozitive explozive în interior.


Etichete ParisChamps-Élyséesposibil atac teroristblocarea zonei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live