Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINETI ... CU SOARE - continuare Sâmbătă, 21 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Aprilie 2017
Vizualizari: 538
Comentează add

În judeţele afectate de vremea rea, mai ales în Moldova, echipele de intervenţie ale Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă au fost solicitate în sute de cazuri.

Situaţii de urgenţă în mai multe judeţe din Moldova

radiojurnal

Foto: Arhivă.

 În judeţele afectate de vremea rea, mai ales în Moldova, echipele de intervenţie ale Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă au fost solicitate în sute de cazuri.

Au salvat oameni din maşini blocate pe şosele sau au transportat bolnavi în situaţii critice - spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Cătălin Chircă.

Cătălin Chircă: Situaţii de urgenţă s-au înregistrat şi în judeţul Vrancea, unde salvatorii au intervenit pentru deblocarea a trei autoturisme suprinse pe drumul către localitatea Găloieşti. Echipajele de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău au intervenit cu o autofreză pentru deblocarea a şapte autovehicule surprinse de vremea rea în zona localităţii Izvorul Berheciului. Şi în judeţul Iaşi se circulă în condiţii de iarnă. În această dimineaţă, salvatorii au preluat o gravidă cu autospeciala pentru transport personal şi victime multiple din localitatea Voineşti, iar o asistentă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi a ajutat la naşterea unui copil perfect sănătos. Atât mama, cât şi micuţul au ajuns în siguranţă la spital.

Realizator: În judeţul Galaţi, peste 50 de localităţi nu sunt alimentate cu energie electrică, din cauza avariilor produse din cauza viscolului.

Echipele companiei Electrica lucrează la remedierea defecţiunilor, însă intervenţiile se desfăşoară cu dificultate din cauza vântului puternic.

Iar în judeţul Neamţ, peste 11.000 de consumatori din 24 de localităţi sunt lipsiţi de electricitate - ne-au transmis corespondenţii RRA.


Etichete Situaţii de urgenţămoldovaisuninsorivranceagalatineamt

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live