Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NATIONAL RADIOFONIC Marţi, 19 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

21 Aprilie 2017
Vizualizari: 427
Comentează add

Premierul a anunţat că executivul va schimba codul administrativ astfel încât prefecţii să aibă funcţie de demnitate publică, de secretar de stat

S. Grindeanu: Prefecţii nu vor mai fi funcţionari publici, ci demnitari

andrei-serban

  Premierul Sorin Grindeanu. Foto: gov.ro.

Premierul Sorin Grindeanu a reiterat astăzi că Executivul va elabora un nou Cod Administrativ. El a precizat în cadrul unei întâlniri cu autorităţile locale din judeţul Brăila că, odată cu adoptarea noilor prevederi, prefecţii vor avea funcţie de demnitate publică, de secretar de stat şi nu vor mai fi funcţionari publici.

Sorin Grindeanu: "De fiecare dată când s-a schimbat câte un guvern, s-au schimbat prefecţi, subprefecţi ş.a.m.d. Ne minţim de 13 ani şi de 14 ani, indiferent de ce guvern a fost la conducerea ţării. De aceea, e normal, va avea prefectul post de demnitate publică, de secretar de sat, astfel încât schimbările să fie cât se poate de normale şi să ieşim din această ipocrizie, unde ne furăm singuri căciula de vreo 13 - 14 ani."

Premierul Sorin Grindeau a explicat că se caută o soluţie similară şi pentru şefii deconcentratelor, a transmis redactorulRRA Andrei Şerban.


Etichete Sorin GrindeanuCod Administrativprefecţişefii de deconcentratefuncţii de demnitate publică

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /var/www/romania-actualitati.ro/html/lib/Cake/View/Helper/HtmlHelper.php on line 704 atentionare-nowcasting
X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live