Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Marţi, 19 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

21 Aprilie 2017
Vizualizari: 412
Comentează add

Preşedintele Franţei a convocat pentru vineri Consiliul de Apărare, după atacul împotriva poliţiei, comis joi noapte la Paris.

Teroare la Paris

florin-lepadatu

 

Preşedintele Franţei a convocat pentru vineri Consiliul de Apărare, după atacul împotriva poliţiei, comis joi noapte la Paris, pe care Francois Hollande îl califică drept acţiune teroristă.

"Totul este făcut pentru ca mobilizarea forţelor de securitate ( poliţie, jandarmi, militari ) să fie la cel mai ridicat nivel, în circumstanţele pe care le cunoaştem de mai multe luni", a spus preşedintele Francois Hollande care a anunţat o vigilenţă absolută mai ales în raport cu procesul electoral.

Peste două zile are loc primul tur al alegerilor prezidenţiale pe fondul stării de urgenţă instalate în Franţa în urma atacurilor teroriste din ultimii doi ani.

Anchetatorii au descoperit că individul lichidat joi noapte de forţele de ordine după ce a ucis un poliţist şi a rănit alţi doi, împreună cu un trecător, era un cetăţean francez de 39 de ani, cunoscut pentru ostilitatea declarată forţelor de ordine.

Organizaţia jihadistă Stat Islamic a revendicat atacul, dar France Presse notează că identitatea autorului anunţată de islamişti diferă de cea prezentată de anchetatori. 


Etichete Paris

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live