Sute de hectare de pădure au fost puse la pământ, pagubele fiind însemnate.
La Petroșani, agenții economici care achită impozitele locale în avans beneficiază de aceeași bonificație de 10 la sută ca persoanele fizice.
Aşa se întâmplă şi în Bucureşti, iar reprezentanții municipalității fac apel la bucureșteni să nu le mai dea bani pentru că, în felul acesta, îi încurajează să rămână pe stradă.
Fiind vorba de făină, zahăr, ulei şi conserve cu termen de valabilitate îndelungat, oamenii nu au motive să se temă că ar putea fi expirate, asigură angajaţii municipalităţii.
Municipiul Deva se alătură, din acest an, centrelor urbane mari din ţară, ca Bucureşti sau Cluj-Napoca, ce au apelat la un sistem “curat” de colectare a deşeurilor menajere.
Autorităţile judeţului Vâlcea anunţă că, în 2015, aproximativ 1500 de persoane şi-ar putea găsi un loc de muncă în cadrul unei companii multinaţionale.
Un elev în clasa a 11-a din judeţul Sălaj a inventat un sistem de utilizare a luminii artificiale în laboratoarele Centrului de Cercetări Biologice din Jibou.
Ovidiu Spânu a deschis o fabricuță de brânzeturi în satul clujean Vâlcele.
O locuinţă este în prag de prăbuşire şi alte patru sunt în pericol în urma unei alunecări de teren survenită după precipitaţiile din ultimele luni din judeţul Mehedinţi.
Nuremberg este oraşul unde se ţine unul dintre cele mai vechi târguri de Crăciun din Europa.
Cetele de Juni din satele Mărginimii Sibiului, alese încă de la Sfântul Nicolae, sunt cele care duc mai departe obiceiurile sărbătorilor de iarnă.
28 de farmacii au fost verificate în Galaţi şi au primit fie avertismente, fie amenzi pentru încălcarea prevederilor legale.
Sunt primii care sar în ajutorul oamenilor aflaţi în situaţii dificile, aşa că nu puteau sta deoparte nici atunci când li s-a spus că e criză de sânge.
Islanda se află în proximitatea polului Nord şi este un loc minunat de întâlnire cu Aurora Boreală şi cu apele geotermale din Laguna Albastră.
O demonstrează sute de elevi din Bistriţa, care se întrec în generozitate donând alimente, rechizite şi dulciuri pentru o sută de copii aflaţi în grja Mânăstirii Podu Coşnei.
La Bistriţa s-a deschis un centru pentru recuperarea copiilor cu dizabilităţi motorii care nu au împlinit încă şapte ani.
Lipsiţi de o organizare temeinică şi cu subvenţii mai mici decât în statele vestice, fermierii români s-ar putea să nu facă faţă concurenţei.