Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Marţi, 20 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Între prieteni

4 Martie 2020
Vizualizari: 1516
Comentează add

Roxen - artista care va reprezenta România la concursul Eurovision din acest an de la Rotterdam, a fost invitata Danielei Mihai și a lui Dan Creța.

Roxen, "Între Prieteni" (VIDEO) Roxen, "Între Prieteni" (VIDEO) - Conține video

intre-prieteni

Roxen în studioul RRA. Foto: Alexandru Dolea.

Roxen - artista care va reprezenta România la concursul Eurovision din acest an de la Rotterdam, a fost invitata Danielei Mihai și a lui Dan Creța.


“Alcohol You este o piesă pe care o simt cu toată fiinţa mea şi pe care o trăiesc de fiecare dată când o cânt. Mă reprezintă stilul ei şi mă bucur foarte tare că şi publicului şi juriului le-a plăcut şi au votat-o. Le mulţumesc tuturor! Toată această susţinere înseamnă enorm pentru mine şi mă motivează atât personal, cât şi ca artist, să muncesc mai mult, să fiu din ce în ce mai dedicată şi să fac muzică. Îmi doresc ca melodia “Alcohol You” să ajungă cât mai sus, să fie la fel de apreciată şi de publicul din străinătate şi, de ce nu, votată la Rotterdam. Am emoţii foarte mari, dar sunt constructive şi mă ajută să pregătesc show-ul pentru Eurovision 2020, să pot ajunge prin tot ceea ce transmit cât mai aproape .

La Rotterdam, România va intra în concurs pe 12 mai, în prima semifinală Eurovision unde va da piept cu piesele propuse de Australia, Belarus, Irlanda, Lituania, Macedonia de Nord, Rusia, Slovenia, Suedia, Azerbaidjan, Belgia, Croaţia, Cipru, Israel, Malta, Norvegia și Ucraina.

VIDEO: Roxen, Între Prieteni.


Etichete intre prietenieurovisionroxenromania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live