Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL * Meteo * Sport Miercuri, 17 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Noiembrie 2018
Vizualizari: 780
Comentează add

Ministrul fondurilor europene, Rovana Plumb, despre demisia ministrului delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu.

Rovana Plumb despre "demisia ministrului Victor Negrescu"

radiojurnal

Rovana Plumb. Foto: facebook.com/rovanaplumb.

Ministrul delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu, ar fi demisionat din funcţie, i-au precizat surse guvernamentale redactorului nostru Petruţa Obrejan.

Întrebată de Radio România Actualităţi cum comentează gestul lui Victor Negrescu, ministrul fondurilor europene, Rovana Plumb, a răspuns că demisia este un act personal.


Rovana Plumb: Demisia este un act unilateral. Ce pot să vă spun este că guvernul este pregătit pentru preluarea preşedinţiei. Preşedinţia înseamnă un lucru în echipă. Exercitarea ei se face de către toţi miniştrii în frunte cu primul-ministru, iar în situaţia noastră pot să vă spun cu certitudine că suntem pregătiţi pentru a face faţă testului de maturitate politică prin exercitarea preşedinţiei rotative a UE.


Realizator: La rândul său, ministrul de finanţe, Eugen Teodorovici, a calificat gestul lui Victor Negrescu drept o dovadă de imaturitate politică, în contextul în care, în mai puţin de două luni, România va prelua preşedinţia semestrială rotativă a Consiliului Uniunii Europene.


Etichete rovana plumbdemisievictor negrescueugen teodoroviciue afaceri europene

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live