Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Septembrie 2019
Vizualizari: 689
Comentează add

Urmează să fie transferat în Europa, ptr asistenţă medicală de specialitate.Se află încă în discuţie dacă personalul misiunii diplomatice va rămâne în Afganistan.

Românul rănit la Kabul în timpul atacului este în afara oricărui pericol

radiojurnal

 

Românul rănit în timpul atacului este în afara oricărui pericol şi urmează să fie transferat în Europa, pentru a beneficia de asistenţă medicală de specialitate, a transmis Ministerul Afacerilor Externe de la Bucureşti.

Pe de altă parte, personalul misiunii diplomatice din Afganistan este determinat să rămână şi să îşi continue activitatea, subiect care se află încă în discuţie la nivelul autorităţilor române, având în vedere că sediul Ambasadei României la Kabul a fost distrus în proporţie de 80%.

Amintim că, Preşedintele Klaus Iohannis l-a decorat, post-mortem, cu Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Cavaler, cu Însemn de Război, pe reprezentantul misiunii diplomatice române din Afganistan care şi-a pierdut viaţa în atacul terorist de luni seară. Acum, autorităţile fac formalităţile necesare pentru repatrierea corpului neînsufleţit.


Etichete kabulrommân rănitmisiune diplomaticăAfganistan

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live