Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Vineri, 04 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Buzică

24 Noiembrie 2017
Vizualizari: 1275
Comentează add

Trupul actriţei a fost depus în Sala Savoy a teatrului pe scena căruia a jucat o îndelungată perioadă în spectacole extrem de apreciate de public

Românii îşi iau rămas bun de la Stela Popescu

alex-buzica

Actriţa Stela Popescu. Foto: facebook.com/StelaPopescu

În faţa Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" din Bucureşti s-a format un adevărat altar de lumânări şi flori în amintirea celebrei actriţe Stela Popescu, decedată ieri la aproape 82 de ani.

Trupul ei a fost depus în Sala Savoy a teatrului pe scena căruia a jucat o îndelungată perioadă în spectacole extrem de apreciate de public. Sute de persoane au trecut deja pentru a-i aduce un ultim omagiu şi, după cum ne-a transmis Alex Buzică, reporterul RRA care a stat de vorbă cu mulţi dintre ei, oamenii sunt copleşiţi de vestea care i-a luat prin surprindere:

"Nu mi-a venit să cred. O cunosc de vreo 40 de ani, sunt un mare iubitor de teatru. Era un om de o generozitate, de o simplitate şi de un comportament rar. Ea va trăi veşnic."

"Un om minunat. Regrete multe, regrete multe. Foarte multe regrete. O mare stea a ţării noastre. Păcat."

"Niciodată nu am să uit de Stela Popescu. Am trecut, am văzut mulţimea şi m-am oprit. Am aflat şi eu ieri ce s-a întâmplat cu vedeta României /.../ de când sunt copil mic /.../. 

"Ne luăm rămas bun de la ea, pentru e greu să o înlocuim. Asta este! Ne pare rău că o să avem Crăciun şi Revelion fără Stela."

Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu Stelei Popescu mai pot face acest lucru la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" din Bucureşti până mâine la prânz. Artista va fi înmormântată duminică, la cimitirul Cernica.


Etichete Stela PopescuTeatrul de revistă "Constantin Tănase"Sala Savoycimitirul Cernica

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live