Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adrian Marchiş, Maramureş

23 Ianuarie 2022
Vizualizari: 492
Comentează add

Pârtiile de schi din Şuior, Cavnic și Borșa sunt asaltate în acest weekend de împătimiții sporturilor de iarnă.

Românii au umplut pârtiile de schi

adrian-marchis-maramures

Foto. Arhivă.

Sfârşitul de săptămână prelungit cu ziua liberă de mâine, plus stratul consistent de zăpadă a îndemnat foarte mulţi turişti din ţară să petreacă pe pârtiile de schi din Maramureş.

Spaţiile de cazare sunt ocupate aproape de sută la sută, iar la Borşa este cea mai mare aglomeraţie din toate iernile de până acum, după cum aflăm din materialul corespondentului nostru, Adrian Marchiş:

Pârtiile de schi din Şuior, Cavnic și Borșa sunt asaltate în acest weekend de împătimiții sporturilor de iarnă.

Miile de turiști au aglomerat la capacitate spațiile de cazare. La Borșa se află peste 4.000 de turiști cum nu au fost niciodată - îmi spunea în această dimineață edilul orașului, Sorin Timiș - toate hotelurile și pensiunile din oraș din Complexul turistic, din Moisei și până în Vișeu, sunt ocupate.

Centrul de atractivitate este la pârtia olimpică și linia de telegondolă inaugurate luna trecută, dar aglomerație este și pe pârtiile din Complexul Turistic Borșa și din pasul Prislop, trecătoarea din Carpații Orientali spre Suceava.

Spațiile de cazare sunt ocupate la capacitate și la Cavnic, și în Complexul turistic Şuior, iar distracția pe pârtii și la baza lor continuă până seara târziu.


Etichete schimaramuresborsa(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live