Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Iunie 2015
Vizualizari: 1680
Comentează add

Autorităţile de la Bucureşti analizează posibilitatea de a cumpăra încă o escadrilă de F-16 a spus la RRA șeful Statului Major General al Armatei României, generalul Nicolae Ciucă.

România vrea să cumpere încă o escadrilă de avioane F-16

radiojurnal

Şeful Statului Major General al Armatei României, generalul locotent Nicolae Ciucă. Foto: smg.mapn.ro

Şeful Statului Major General al Armatei României, generalul locotent Nicolae Ciucă, susţine că în prezent nu se pune problema reintroducerii serviciului militar obligatoriu.

Invitat la Radio România Actualităţi, generalul Ciucă a vorbit despre exerciţiile în care sunt implicaţi militarii români alături de cei din ţările aliate, dar şi despre modernizarea echipamentelor din dotarea Forţelor Armate Române.

El a estimat că, la sfârşitul anului viitor, cele 12 avioane F-16 pe care România le-a achiziţionat vor intra în serviciul Forţelor Aeriene.

De altfel, autorităţile de la Bucureşti analizează posibilitatea de a cumpăra încă o escadrilă de F-16, a mai spus generalul Ciucă

"Sigur că nu sunt suficiente cele 12 aeronave, de aceea ministrul apărării a anunţat că sunt în derulare activităţile de analiză, astfel încât să se poată demara achiziţia unei a doua escadrile", a declarat la RRA generalul locotent Nicolae Ciucă.

Şeful Statului Major General a mai precizat şi că anul acesta va începe a doua fază de modernizare a fregatelor din dotarea Forţelor Navale Române.

Puteţi asculta interviul integral acordat de generalul Nicolae Ciucă lui Radu Dobriţoiu în această seară în emisiunea "Euroatlantica".


Etichete Şeful Statului Major General al Armatei Românieigeneralul locotent Nicolae Ciucăserviciul militar obligatoriuRRAexercitiimilitariFortele Armate Romaneavioane F 16escadrilafregateinterviu integralEuroatlanticaRadu Dobritoiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live