Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE - continuare Duminică, 21 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Pompilius Onofrei

5 Februarie 2019
Vizualizari: 1482
Comentează add

România va fi prezentă la Bienala de Artă de la Veneția

pompilius-onofrei

 

România va fi reprezentată, în acest an, la cea de-a 58-a ediţie a Bienalei de Artă de la Veneţia, de proiectul "Conversaţii neterminate asupra importanţei absenţei". A fost desemnat în urma unui concurs, iar anunţul a fost făcut, astăzi, de preşedintele Institutului Cultural Român, Liliana Ţuroiu.

Liliana Ţuroiu: Un proiect curatoriat de Cristian Nae, al cărui comisar este Attila Kim, un proiect intitulat "Unfinished conversations on the weight of absence", la care participă câţiva artişti prestigioşi: Belu-Simion Făinaru, Dan Mihălţianu, Miklos Onucsan. Este o încercare de a dialoga, de a pune în acelaşi spaţiu şi de a pune în discuţie opera a  trei artişti români foarte cunoscuţi care şi-au dezvoltat cariera în spaţii diverse atât în România, cât şi în diaspora.

Expoziţia, care se va desfăşura între 11 mai şi 24 noiembrie, va fi realizată în două spaţii - Pavilionul României din Giardini della Biennale şi Noua Galerie a Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia, precizează redactorul RRA Pompilius Onofrei.

 


Etichete Bienala de Artă de la VenețiaICRLiliana Ţuroiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live