Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA RADIO (continuare) Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

4 Martie 2022
Vizualizari: 365
Comentează add

România va dona 11 ambulanţe Ucrainei

sergiu-stet

  Foto: Arhivă.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a aprobat donarea a 11 ambulanţe de urgenţă şi de transport către Ucraina, a anunţat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, scrie Agerpres.
 
"Este o hotărâre care acordă sprijin Ucrainei prin donarea a 11 ambulanţe de urgenţă şi de transport din rezerva serviciilor de ambulanţă şi a Serviciului Mobil de Reanimare şi Descarcerare. Din păcate, nu putem da ambulanţe noi pentru că toate sunt pe fonduri europene, nu pot fi donate, şi nu au trecut încă 5 ani. Din cauza asta, dăm ambulanţe care sunt ceva mai vechi, dar ne asigurăm ca aceste ambulanţe să fie operaţionale, funcţionale, împreună cu toate echipamentele din dotare", a declarat Arafat într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.
 
Reprezentanţii inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă şi cei ai serviciilor de ambulanţă de unde vor fi preluate aceste maşini au primit solicitarea de a le face o revizie completă şi de a le verifica înainte să fie predate în Ucraina.
 
 

Etichete ambulan'eeUcrainaRaed Arafat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live