Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTRE SACRU SI PROFAN Miercuri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristina Grecu

28 Martie 2017
Vizualizari: 662
Comentează add

Adjunctul Secretarului General al NATO pentru operaţii, Patrick Turner, întâlnire cu secretarului de stat Mircea Duşa din MApN.

România "un pilon de stabilitate la Marea Neagră"

cristina-grecu

 Secretarul de stat pentru politică de apărare şi planificare, Mircea Duşa (dreapta), și adjunctul Secretarului General al NATO pentru operaţii, Patrick Turner - Foto: Eugen Mihai/MApN.ro.

România poate fi considerată un pilon de stabilitate la Marea Neagră, a afirmat azi adjunctul Secretarului General al NATO pentru operaţii, Patrick Turner, la o întâlnire cu secretarului de stat Mircea Duşa din Ministerul Apărării Naţionale.

Potrivit unui comunicat primit la redacţie , discuţiile au vizat teme precum evoluţia mediului de securitate la nivel internaţional, cât şi priorităţile de pe agenda Alianţei.

Mircea Duşa a subliniat importanţa unei abordări unitare a măsurilor de consolidare a întregului flanc estic şi angajamentul României de participare la Grupul de luptă din Polonia sub comanda Statelor Unite. 

Patrick Turner a caracterizat România ca fiind un aliat important şi determinat în implementarea angajamentelor de securitate asumate, atât pe plan naţional, cât şi în context aliat, lucru demonstrat prin alocarea celor două procente din produsul intern brut pentru apărare.


Etichete Româniapilon de stabilitate la Marea Neagrămircea dusanatopatrick turnermapnpolonia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live