Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Oana Bâlă

18 Noiembrie 2015
Vizualizari: 1116
Comentează add

România trebuie să stimuleze investiţiile printr-o relaxare fiscală continuă, a afirmat preşedintele Klaus Iohannis la un forum de afaceri desfăşurat la Bratislava.

România trebuie să stimuleze investiţiile "printr-o relaxare fiscală"

oana-bala

Preşedintele Klaus Iohannis, în vizită în Slovacia. Foto: presidency.ro.

România trebuie să stimuleze investiţiile printr-o relaxare fiscală continuă şi un sistem viabil al finanţelor publice, a declarat preşedintele Klaus Iohannis la Forumul de afaceri româno-slovac desfăşurat la Bratislava.

Şeful statului a vorbit şi despre proiectele de afaceri comune ale României şi Slovaciei.

"România îşi doreşte parteneriate şi proiecte comune, care să susţină cu prioritate dezvoltarea competitivităţii industriale. În acest sens, colaborarea dintre ţările noastre trebuie axată pe proiecte investiţionale majore, pe finanarea din fondurile europene, mai ales în contextul strategiei europene a regiunii Dunării", a spus Klaus Iohannis.

Preşedintele României se va întâlni, în această seară, şi cu reprezentanţi ai tinerilor profesionişti români care îşi desfăşoară activitatea în capitala Slovaciei. 


Etichete preşedintele Klaus Iohannisvizită în SlovaciaBratislavaforum de afaceriinvestiţii străinerelaxare fiscalăeconomie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live