Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO Duminică, 24 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Iunie 2020
Vizualizari: 211
Comentează add

Respectarea măsurilor de relaxare anunţate de autorităţi începând cu 1 iunie şi condiţiile de reîncepere a cursurilor pentru elevii din ani terminali.

ROMANIA – STARE DE ALERTĂ. Tema ediţiei: Respectarea măsurilor de relaxare

radiojurnal

Foto arhivă

 Azi la RRA, de la 13.20, ROMANIA – STARE DE ALERTĂ.  Tema ediţiei: Respectarea măsurilor de relaxare anunţate de autorităţi începând cu 1 iunie şi condiţiile de reîncepere a cursurilor pentru elevii din ani terminali. 

Producător Monica Stoica.

Realizator Mihaela Stefan  

13.22 Actualitate. Respectarea de către comercianţi a măsurilor impuse de la 01 iunie şi modul cum este protejată sănătatea consumatorilor. Invitat: Eduardt Cozminschi, presediontele ANPC 

*13.43 Actualitate. Primaria oraşului Buzăul a găsit o metodă inedită de a-i ajuta pe copii şi profesori în procesul de învăţământ: organizează cursuri în aer liber în parcurile din oraş. Invitat: Constantin Toma, primar Buzău

14.05 Invitatul ediţiei: Monica Anisie, ministrul Învăţământului, despre reluarea, din 02 iunie, a cursurilor pentru elevii din ani terminali, dar şi ultimele decizii ale Ministerului Învăţământului referitoare la susţinerea examenelor.


Etichete (ii)cursurirelaxarerespectare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live