Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Octombrie 2020
Vizualizari: 120
Comentează add

România - Record nedorit #Covid-19

radiojurnal

 Foto: MApN

România înregistrat ieri un nou record negativ, peste 100 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit în doar 24 de ore.
 
Numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 a crescut cu încă aproximativ 4.700, reiese din cel mai nou bilanț prezentat de autorități. Ieri însă au fost anunțate și cele mai multe persoane declarate vindecate.
 
Reporter: Nicoleta Stoian - Ieri țara noastră au fost anunțate cele mai multe decese asociate noului coronavirus într-o singură zi - 104. Autoritățile au raportat, de asemenea, 4.724 de cazuri noi de infectare. Au fost efectuate aproape 29.000 de teste, la care se adaugă încă circa 3.000 prelucrate anterior. Din nou, cele mai multe îmbolnăviri au fost în București - 623, Capitala fiind urmată de trei județe cu peste 200 de cazuri: Cluj, Timiș și Iași.
 
În ceea ce privește pragul de trei cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile, acesta este depășit în București și în județele Alba, Cluj, Harghita, Sălaj și Timiș.
 
În spitalele din România sunt internați acum peste 10.750 de pacienți cu COVID-19, dintre care 824 în secțiile de terapie intensivă. Ieri s-a înregistrat însă și cel mai ridicat număr de persoane declarate vindecate în 24 de ore, peste 3.800. 
 
(PH)

Etichete covid-19recorddecese(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live