Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECŢIA DE MUZICĂ. SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) -continuare Marţi, 02 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Paul Poteraşi

6 Aprilie 2013
Vizualizari: 1358
Comentează add

România este condusã de Olanda, cu scorul de 3-0, dupã meciurile de tenis de vineri și sâmbãtã din cadrul întâlnirii de la Brașov, din turul doi al Grupei I a Cupei Davis.

România rateazã Grupa Mondialã a Cupei Davis

paul-poterasi

Victor Hănescu.

România este condusã de Olanda, cu scorul de 3-0, dupã meciurile disputate vineri și sâmbãtã în cadrul întâlnirii de la Brașov, din turul doi al Grupei I, Zona euro-africanã a Cupei Davis, în urma acestor românii ratând accederea în barajul pentru Grupa Mondialã.
 
Perechea Victor Hãnescu-Marius Copil a fost învinsã, sâmbãtã, cu scorul de 6-4, 7-5, 6-4, de cuplul Robin Haase-Jean-Julien Rojer, dupã douã ore și 6 minute de joc.
 
Inițial, ar fi trebuit sã joace la dublu pentru România Horia Tecãu și Marius Copil, însã Tecãu nu a mai putut sã evolueze, astfel cã a fost înlocuit cu Hãnescu.
 
Vineri, Victor Hãnescu (locul 58 ATP) a fost învins de Igor Sijsling (locul 70 ATP), cu scorul de 6-4, 7-6 (5), 2-6, 6-7 (5), 6-2, iar Adrian Ungur (locul 124 ATP) a fost întrecut de Robin Haase (locul 52 ATP), scor 6-4, 6-4, 3-6, 6-3.

Etichete tenisCupa DavisVictor HãnescuMarius Copil

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live