Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Vineri, 20 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

8 Decembrie 2021
Vizualizari: 760
Comentează add

Norvegia câștigă la scor cu România și merge cu maximum de puncte în Grupele Principale.

România pierde în fața Norvegiei la Mondialul din Spania

bogdan-predescu

  Foto: Bogdan Predescu / Sorin Pană

Ultimul meci din Grupa C la Campionatul Mondial de Handbal din Spania a adus un adevărat spectacol în teren, dar și în tribune. Peste 1.500 de români au fost prezenți la derbiul grupei între Norvegia și România, un joc care a adus din păcate o victorie clară a nordicelor cu 33-22.

 

 

România a jucat cu determinare și într-o evidentă creștere de formă față de primele două meciuri cu adversari mai slabi. Ne-am ținut aproape de Norvegia preț de aproape 15 minute după care am mai descoperit valoarea portarului Katrine Lunde cea care a adunat 19 parade în fața atacurilor noastre.

 

 

Norvegia și-a impus jocul și s-a impus cu 33-22, după ce a contat pe Kari Brattset cu 7 goluri și Stine Oftedal cu 5 reușite, drept principale marcatoare. Pentru echipa României cele mai multe goluri au fost reușite de Cristina Lazlo 6.

 

 

Norvegia cu 4 puncte, România cu 2 puncte și Kazakhstan fără nici un punct, merge mai departe din Grupa C. În Grupa D a fost rezultat de egalitate între Olanda și Suedia, ambele echipe venind în Grupa Principală de la Castellon cu câte 3 puncte. România va juca mai departe, joi 9 decembrie cu Olanda de la 16.30, sâmbătă 11 decembrie cu Porto Rico de la 16.30 și luni 13 decembrie cu Suedia de la ora 19.00.

 

 


Etichete HandbalCampionatul MondialSpaniainfrangeresuporteriRomaniaNorvegia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live