Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Dragomir

2 Mai 2010
Vizualizari: 1436
Comentează add

Potrivit unui raport al Oficiului american pentru comerţ, pirateria pe internet s-a dezvoltat rapid în România şi creează mari dificultăţi instituţiilor de investigare în domeniu.

România, pe lista neagră a pirateriei virtuale

mihaela-dragomir

Oficiul american pentru comerţ a realizat o listă cu ţările care vor fi supravegheate din acest an pentru antecedentele pe care le au în pirateria pe internet, a vânzării on-line de produse piratate şi contrafăcute.

Ţara noastră se află în aceste evidenţe alături de alte 41 de ţări, printre care figurează Spania, Grecia, Italia, Finlanda şi Turcia.

Raportul oferit publicităţii la sfârşitul acestei săptămâni precizează că fenomenul pirateriei virtuale s-a dezvoltat rapid în România şi creează mari dificultăţi instituţiilor de investigare în domeniu.

România rămâne sub supraveghere şi privind drepturile de autor.

Potrivit Oficiului american pentru comerţ, prin intermediul raportului Special 301, administraţia Statelor Unite ale Americii îşi comunică îngrijorarea în privinţa protejării drepturilor de proprietate intelectuală.

Combaterea infracţiunilor privind drepturile de proprietate intelectuală este o prioritate în Europa pentru cele circa 18 milioane de americani care lucrează în industrii bazate pe drepturile de autor.


Etichete drepturi de autorRomâniaSUApiraterievirtual

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live