Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (continuare) Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Noiembrie 2016
Vizualizari: 1042
Comentează add

O echipă de sportivi paralimpici români răniţi şi veterani ai teatrelor de operaţii va participa la ediţia din 2017 a Jocurilor Invictus organizate la Toronto.

România participă la Jocurile Invictus organizate la Toronto

radiojurnal

Proiectul “Invictus Games Toronto 2017”. Foto: facebook.com/IonelNicolaeCiuca.

O echipă de sportivi paralimpici formată din militari români răniţi şi veterani ai teatrelor de operaţii va participa la ediţia din 2017 a Jocurilor Invictus organizate la Toronto, în Canada. 27 de militari au fost deja selecţionaţi pentru a participa la opt discipline - atletism, ciclism, înot, haltere, tir cu arcul, canotaj, volei şi baschet.

Aceştia urmează să efectueze, probabil la sfârşitul lunii decembrie, vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, ceea ce va reprezenta ultima etapă a procesului de selecţie.

Potrivit unui comunicat al MApN, "Invictus Games" este un eveniment sportiv internaţional dedicat în exclusivitate militarilor rămaşi invalizi ca urmare a participării la misiuni în teatrele de operaţii sau la acţiuni militare interne.


Etichete echipă de sportivi paralimpici români răniţiveterani ai teatrelor de operaţiiediţia din 2017Jocurile Invictus organizate la Torontomapn

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live