Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL Duminică, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Țențu

20 Martie 2017
Vizualizari: 925
Comentează add

Naționala feminină de handbal a României și-a luat revanșa în fața Spaniei, scor 21-20 (11-8), după înfrângerea de vineri, 21-24.

România, o victorie și o înfrangere în dubla amicală împotriva Spaniei

alex-tentu

Foto: facebook.com/FRH-Federația-Română-de-Handbal-Official

Naționala feminină de handbal a României și-a luat revanșa în fața Spaniei, scor 21-20 (11-8), după înfrângerea de vineri, 21-24. 

România a inceput slab partida din Sala Dinamo, primul gol fiind marcat in minutul 8. Spania a condus în majoritatea timpului la două goluri in primele 20 de minute, apoi Romania a egalat la 6 in minutul 23, a preluat conducerea in minutul 24, iar de acolo tricolorele lui Ambros Martin au condus până la final.

La pauză s-a intrat cu 11-8. Până la jumătatea reprizei secunde, România s-a desprins la patru goluri, insă pentru Spania au reintrat în teren Carmen Martin și Alexandrina Barbosa, și au adus selecționata iberică la doar un gol în spate, cu cinci minute până la final, scor 20-19. În ultimele cinci minute contactele au fost foarte dure, apărările avansate, mai mereu la 9 metri, iar fiecare echipă a mai marcat o singură dată. 

Victorie așadar în partida a doua de verificare împotriva Spanei, scor 21-20, iar România așteaptă acum dubla din 9-15 iunie cu Austria, pentru calificarea la Campionatul Mondial din Germania.


Etichete RomâniaHandbalSpaniaAmical

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live