Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Noiembrie 2020
Vizualizari: 202
Comentează add

Președintele Klaus Iohannis a declarat că România nu va intra în carantină generală după alegerile din 6 decembrie

"România nu va intra în carantină generală după alegerile din 6 decembrie" "România nu va intra în carantină generală după alegerile din 6 decembrie" - Conține video

radiojurnal

România nu va intra în carantină generală după alegerile din 6 decembrie, a subliniat astăzi președintele Klaus Iohannis.

Într-o conferință de presă la Palatul Cotroceni, el a precizat că din analiza Institutului Național de Sănătate Publică reiese clar că există o tendință de scădere a infectărilor cu noul coronavirus la nivel național în ultimele zile.

În consecință, autoritățile vor continua să aplice doar carantina zonală, a declarat Klaus Iohannis.


Klaus Iohannis: Vreau să fie foarte clar: nu există nicio intenție, eu nu intenționez să promovez instituirea unei carantine la nivel național, un așa-numit lockdown, după alegerile parlamentare din 6 decembrie. Deci lockdown-ul nu se întâmplă. Abordarea pe care am avut-o până acum s-a dovedit că dă rezultate și o vom menține în continuare. Deci vom continua să instituim măsuri zonale sau regionale, deci în localități, acolo unde situația o impune.


Realizator: Președintele a făcut apel la populație să respecte măsurile de siguranță sanitară și să petreacă sărbătorile de iarnă doar alături de cei cu care locuiesc împreună.

(RS)


Etichete romaniaklaus iohanniscarantina(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live